
Już od najbliższego weekendu aż do końca września „Kurier smaku” otwiera ogródek letni wraz ze swoim foodtruckiem „Paśnik”, który będzie stacjonował na Złotym Rogu.
„Kurier Smaku” wywodzi się z foodtrucków, który dwa lata pod rząd stacjonował na Morzem Bałtyckim, a jedyny lokal w Kaliszu znajduje się „Pod Zegarem
- Wywodzimy się z foodtrucków, byliśmy dwa lata pod rząd nad morzem Bałtyckim. W tym roku postanowiliśmy, że w sezonie letnim zorganizujemy małą plażę, gdzie każdy będzie mógł usiąść wygodnie na leżaku, zjeść coś z naszego menu i spędzić fajnie czas. Jesteśmy otwarci na Klientów i jeśli goście mają jakieś kulinarne preferencje, to staramy się nasze dania tak zmodyfikować, by trafić w ich gusta. - mówi szef kuchni oraz pomysłodawca „Kuriera smaku” Bartosz Borkowski.
Szymon Łachowski
Twoje zdanie jest ważne jednak nie może ranić innych osób lub grup.
Komentarze opinie